Latex spuiten Den Bosch

Latex spuiten Den Bosch

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor latex spuiten in uw woning? Dan bent u bij Stuc- en Spuitbedrijf Schijf aan het juiste adres! Ook in de regio van Den Bosch kunnen we uw plafonds en muren voorzien van een mooie verflaag, zonder strepen. Latex spuiten is een uiterst populaire manier om woningen te schilderen, aangezien het voordelig is, egaal en dekkend wordt aangebracht en geen strepen achterlaat. Natuurlijk kunnen ook kleinere aantallen muren en plafonds van latex worden voorzien in de regio van Den Bosch.

Voordelen latex spuiten

Normaal gesproken werd verf altijd aangebracht met een roller, wat ontzettend vaak strepen veroorzaakte die zichtbaar werden zodra de zon er goed op scheen. Met onze airless spuittechniek, ook wel latex spuiten genoemd, worden deze strepen voorkomen doordat de verf op een gelijkmatige manier wordt aangebracht. Dit kan zowel op glad stucwerk, als ondergronden voorzien van structuur, worden toegepast, op zowel muren als plafonds. Doordat het minder arbeid kost om een muur airless te spuiten (latex spuiten) ligt de gemiddelde m2 prijs, meestal een stuk lager dan wanneer de latex met een ouderwetse roller wordt aangebracht.

De kosten van latex spuiten zijn puur afhankelijk van de gekozen kleuren. De latex kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht en wordt altijd egaal en dekkend aangebracht. Wanneer u verschillende muren, van verschillende kleuren latex wilt laten voorzien, dan zal de m2 iets hoger zijn, aangezien de muren afzonderlijk van elkaar afgeplakt moeten worden.

https://stucspuitbedrijfschijf.nl/wp-content/uploads/2022/08/stuc-en-spuitbedrijf-schijf-img-latex-spuiten.jpg
Worker painting wall with spray gun in white color. Copy space.

Latex spuiten door Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Wilt u meer informatie over latex spuiten in de regio Den Bosch of wilt u meer weten over Stuc- en Spuitbedrijf Schijf? We beantwoorden uw vragen graag! Ontdek alles over ons of neem contact met ons op. Daarnaast kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, we nemen altijd z.s.m. contact met u op om uw wensen en benodigde de werkzaamheden te bespreken.

Kunnen wij u helpen?

DisclaimerPrivacyverklaring
© 2022 Stuc- en Spuitbedrijf Schijf – Website door Webstudio 7