Referenties

WAT KLANTEN ZEGGEN OVERStuc- en Spuitbedrijf Schijf

Binnenschilderwerk

47 m2 plafonds

Had een plafond met aanzetstrepen, niet om aan te zien, kon er zelf niets mee. Tijd voor een vakman dus. 11 uur smorgens op Werkspot gezet, nog geen zes uur later mn plafond hageltjewit zonder strepen. Klasse. Fa. Schijf heeft prima werk geleverd, netjes en secuur. Marcel en Gerrit, dank je wel! Nog wat tips meegekregen om de muren te behandelen. Later op de avond en de volgende ochtend nog een berichtje ontvangen met de vraag of het toch wel netjes opgedroogd was, wat een service. Absoluut een aanrader!

W. Parel

Binnenschilderwerk

90 m2 wanden; 80 m2 plafonds

Direct bij het eerste contact met Marcel was al duidelijk, dat hij echt begaan is met zijn klant. Hij denkt goed mee, geeft advies en doet samen met zijn collega Gerrit dat stapje extra! Er wordt nauwkeurig afgeplakt en het spuitwerk is superstrak. Echt vakwerk! De communicatie was duidelijk en prettig, de sfeer positief en gezellig. Alles wordt netjes opgeruimd en er wordt zelfs hulp geboden bij het terugplaatsen van de meubels. Wij zijn dik tevreden. Bedankt mannen!

Franca Van Schelt

Spackspuiten

175 m2 wanden; 75 m2 plafonds

Heb onlangs mijn hele woning volledig laten Spackspuiten door Marcel. Het ziet er helemaal prachtig uit. Was heel blij dat hij op korte termijn langs kon komen. Daarnaast werkt hij netjes en geordend. Communicatie verloopt goed en alles wordt duidelijk met je besproken. Ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Stuc en Spuitbedrijf Schijf is echt een aanrader. Bedankt Marcel!

Sandeep Poeran

Latex en spackspuitwerk

16 jaar geleden hebben wij ons huis laten spackspuiten door Marcel. Dat heeft hij destijds geweldig gedaan. Inmiddels zijn wij verhuisd en wij hebben opnieuw contact opgenomen. Een eerste keer om een groot gedeelte van ons huis met latex te laten verven en een tweede keer om de trapopgang te spackspuiten. Nou, wij vragen niet iemand drie keer om te komen wanneer wij niet (super) tevreden zouden zijn. Ten eerste is de communicatie super snel, duidelijk en eerlijk. Ten tweede kon het werk kon op zeer korte termijn gedaan worden. Dat was erg prettig zodat ook de aannemer snel weer verder kon. De afspraken werden keurig nagekomen en ons huis… ziet er perfect uit. Prachtig gespoten, gedaan door vakmensen. Wij zijn dus erg tevreden over de service van dit bedrijf!

Edward v. F.

DisclaimerPrivacyverklaring
© 2022 Stuc- en Spuitbedrijf Schijf – Website door Webstudio 7